De praktijk – Tandartspraktijk Sonswijck – Arnhem

TANDARTS PRAKTIJK SONSWIJCK

Tandartspraktijk Sonswijck in Arnhem is een algemene tandartspraktijk met persoonlijke aandacht. De nadruk ligt op preventie, het behandelen van tandvleesproblemen en restauratieve tandheelkunde. Dit houdt in dat er veel aandacht wordt gegeven aan het voorkomen van problemen met de tanden en/of het tandvlees en het uitgebreid restaureren van het gebit. Hiervoor wordt samengewerkt met diverse specialisten zoals de orthodontist, kaakchirurg, parodontoloog en implantoloog.

De praktijk

Afspraken maken

Behandelingen vinden uitsluitend plaats volgens afspraak. Bij onze assistentes kunt u een afspraak maken voor controle of een behandeling. Als u niet in staat bent een afspraak na te komen dan dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Bij niet nagekomen of te kort van te voren afgezegde afspraken kan de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Betalingen

Behandelingen vinden plaats op rekening.  Deze rekening ontvangt u van factoringbedrijf infomedics.  Per 2 november 2015 zal dit digitaal gebeuren, het is daarom belangrijk dat wij een juist E-mail adres van u hebben.  In bepaalde gevallen kan u gevraagd worden contant te betalen. Meer informatie.

Onze werkwijze

Wij proberen door middel van een realistische planning zo goed mogelijk op tijd te werken. Het kan echter zijn dat een behandeling niet verloopt zoals gepland of dat er een spoedgeval tussendoor komt en wij dus gaan uitlopen. Wij vragen uw begrip hiervoor. Ook u kunt problemen krijgen en tussendoor geholpen moeten worden!

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.

Privacyregeling en geheimhouding

Patiënt informatie wordt niet aan derden doorgegeven zonder overleg met de tandarts en met medeweten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen de praktijk, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts die de informatie nodig heeft voor het medisch onderzoek of verwijzing. Voor de volledige tekst kunt u hier klikken.